Zupa
(jedna propozycja do wyboru)
- Consomme wołowe z warzywnym julienne,
- Krem szparagowy z grzankami,
- Krem pomidorowy z mozzarellą i oliwą
Danie główne
(jedna propozycja do wyboru)
- Polędwiczka wieprzowa w szynce Szwarcwaldzkiej podana z zapiekanką gratin oraz szparagami, sos ogórkowy,
- Policzki wieprzowe podane z purée ziemniaczano selerowym oraz brukselką,
- Indyk glazurowany miodem i rozmarynem podany kluskami szpinakowymi oraz kalafiorem w tempurze
Deser
(jedna propozycja do wyboru)
- Panna cotta z sosem wiśniowym,
- Tarta z owocami sezonowymi podana z lodami cynamonowymi,
- Lody z gorącymi owocami i bitą śmietaną
Bufet zimny
- Tradycyjne mięsa pieczone, roladki, pieczone pasztety,
- Tymbaliki drobiowe,
- Duet śledziowy : w oliwie z cebulą / po węgiersku z papryką,
- Mini tarty z musem z łososia,
- Sałatka z kurczakiem grillowanym, warzywami, sosem winegret musztardowo miodowym,
- Feta na sałatach z oliwkami, pomidorami, papryką, ogórkiem oraz cebulą czerwoną,
- Pikle: pieczarki marynowane, cebulki perłowe marynowane, patisony, korniszonki, papryka, czosnek w ziołach
- Sosy (żurawinowy, chrzanowy, czosnkowo ziołowy),
- Bufet słodki : musy, shoty, ciasta z hotelowej cukierni,
- Masło smakowe, pieczywo
I Ciepła kolacja serwowana
(jedna propozycja do wyboru)
- Pieczony dorsz z cieciorką, warzywami i polentą,
- Pieczeń wieprzowa ze schabu z sosem kurkowo - śmietanowym, kluskami ziemniaczanymi oraz brokułami,
- Saltimbocca podana na borowikach w śmietanie z risotto ziołowym z i kalafiorem romanesco
II Ciepła kolacja serwowana
(jedna propozycja do wyboru)
- Potrawka z indyka z pomidorami i kaparami,
- Żurek staropolski z kiełbasą i jajkiem na tradycyjnym zakwasie,
- Wieprzowina curry z warzywami
Napoje
- Sok, woda,
- Bufet kawowo-herbaciany